Om meg

Yoga Instruktør (Hatha yoga og Pre- og postnatal yoga)

Mitt navn er Astrid, og jeg bor på Askøy sammen med min mann og vår 1 år gamle sønn. Jeg er 34 år, og til daglig jobber jeg som bioingeniør på et akuttlaboratoriet på Haukeland sykehus.

I høst startet jeg opp med kurs i gravidyoga på Skjold Helsehus og på Storebotn på Askøy, og fortsetter med det utover våren. Jeg synes det er veldig spennende å kunne kombinere min medisinske bakgrunn med yoga, da disse to komplementerer hverandre veldig bra.

Min yogautdanning består av Yoga Instruktørkurs (Hatha yoga) og Pre- og postnatal yoga-utdanning. Jeg er også instruktør i babymassasje, og nå i vår tar jeg utdanning innen Mediyoga.

Jeg er lidenskapelig opptatt av yoga, og yoga er noe jeg prøver å ta med meg fra matten og ellers ut i livet. Det å finne tilbake til pusten, roen og stillheten oppleves som verdifullt i en ellers så hektisk småbarnsmamma-tilværelse!

Jeg var selv deltager på et gravideyoga kurs da jeg var gravid for snart to år siden. Det å praktisere gravideyoga var min måte å ta vare på meg selv, såvel som babyen min gjennom hele mitt svangerskap. Jeg synes yoga for gravide er nydelig og de praktiske øvelsene er fullverdige øvelser gjennomført med omtanke og trygghet.

Det å kunne ta del i en så stor og viktig begivenhet som noens graviditet gjør meg både ydmyk og stolt. Det er viktig for meg at øvelsene er trygge og tar hensyn til de endringene en gravid kropp går gjennom, og jeg bruker mye tid på å kvalitetssikre dette med helsefaglig utdannet personell.

Nå ønsker jeg å dele min kompetanse og mine erfaringer med deg. Jeg håper du vil føle deg godt ivarett hos meg og jeg gleder meg masse!

0