Det nærmer seg oppstart av yogakurs for gravide både på Askøy og på Skjold, og i den anledning tenkte jeg å presentere meg litt for dere som kanskje vurderer å gå på mine kurs.

Mitt navn er Astrid, og jeg er prenatal og postnatal yogainstruktør. Yoga er min store lidenskap og hobby; og yoga gir meg masse på mange forskjellige nivå. Det gir meg stillhet i en ellers travel hverdag. Det gir meg en god indre dialog. Det gir meg pusten tilbake, når stresset tar overhånd. Yoga gjør meg rett og slett til en bedre versjon av meg selv!

 

 

I denne bloggen kommer jeg til å dele mine erfaringer, både som yogini og yogainstruktør, og ikke minst som yogamamma.

Jeg jobber til daglig som bioingeniør på et akuttlaboratorie på Haukeland Sykehus, og dette er en meningsfylt og givende jobb der jeg er med å bidrar til å hjelpe medmennesker . Jeg har alltid vært interessert i kroppen; kroppens anatomi og fysiologi og hvordan dette så påvirker det psykiske. Studiet av menneskroppen er noe jeg vil være en student av livet ut, og denne interessen gir meg også grunnlaget for å kunne utføre mine kurs på en forsvarlig og trygg måte. Det å ha gravide på mine kurs er noe jeg er både stolt over og som gjør meg ydmyk.

Det å være gravid er noe veldig spesielt og eget, både på godt og vondt. Så kom som du er; så skal vi sammen skape et rom hvor vi tillater oss å være oss selv og har det veldig fint sammen. Jeg gleder meg!

 

-Astrid<3

 

0